Twee ongevallen in de Industriestraat Naaldwijk

Naaldwijk 25 september 2018 – Rond de klok van half 4 kwam er een melding binnen van een ongeval met letsel in de Industriestraat. Bij aankomst bleek dat er een half uur voor deze melding al een ongeval was geweest waarbij een fietser op de voorkant van een auto was beland en hierbij had de fietser geen letsel opgelopen.

Bij een tweede ongeval betrof het om een Opel te gaan met groene kentekenplaten welke in aanraking was gekomen met een fietser. De fietser is behandeld in de ambulance en zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis.

De Politie had tijdelijk het verkeer om het ongeval begeleid.

Foto’s : Regio15.nl

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.