Glass&Ride levert 2200 glazen potjes op voor Kerstwandeling Westland

’s-Gravenzande – De Glass&Ride heeft 2200 glazen potjes opgebracht voor de kerstwandeling die op 15 december in ’s-Gravenzande wordt georganiseerd. Uit het hele Westland kwamen vandaag mensen glazen potjes brengen naar De Kiem.

Tussen 09.00 en 12.00 uur stond een groep vrijwilligers van Kerstwandeling Westland klaar om alle glazen potjes in ontvangst te nemen. De organisatie is weer overweldigd door het aanbod en de betrokkenheid van de mensen die speciaal voor de Glass&Ride naar De Kiem in ’s-Gravenzande kwamen.

Na drie uur bleek dat ons doel: 2000 glazen potjes inzamelen, behaald was. We zijn er zelfs overheen gegaan! De teller staat nu op 2200 potjes en daarmee hebben we er voldoende voor de kerstwandeling.

Op 15 december organiseren de kerken van ’s-Gravenzande een kerstwandeling door ’s- Gravenzande. De route van de wandeling zal helemaal worden verlicht met waxinelichtjes, die in de glazen potjes worden gedaan.

Met Kerstwandeling Westland willen we het verhaal van Jezus’ geboorte vertellen. Dat doen we aan de hand van toneel, zang en dans. Wie mee wil doen met het spektakel op 15 december is nog van harte welkom om zich aan te melden. Er zijn nog vrijwilligers nodig voor én achter de schermen! Meer info via: www.kerstwandelingwestland.nl.

Namens de organisatie: bedankt voor het brengen van alle glazen potjes!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.