Burendag de Eendenvijver ‘s-Gravenzande

Een ieder is van harte welkom op zaterdag 22 september bij de Eendenvijver aan het Kasteeleplein in ’s-Gravenzande tijdens de Burendag.

De befaamde kleedjesmarkt is weer aanwezig en creatievelingen kunnen aan de slag bij de workshops onder enthousiaste professionele begeleiding van Anneke van Dam van Andeco Crea.  ZippieZ is ook weer aanwezig om te schminken of voor een mooie glittertattoo of hairfeather. Voor de kinderen is er een luchtkussen.
De Dikke Banden Race is van 13.30 tot 14.30 uur, georganiseerd  door Van Scheijndel Wielersport. Informatie en inschrijving voor de Dikke Banden Race via  j.faasse@vitiswelzijn.nl. Er zijn vrijwilligers die pannenkoeken bakken en natuurlijk staat de koffie, thee en limonade klaar.
Burendag is een feest dat je samen viert. Een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Je maakt kennis met elkaar en drempels verdwijnen. Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten. Verschillende organisaties en vrijwilligers werken samen om er een geweldige dag van te maken.

Locatie: Eendevijver, Kasteeleplein, ’s-Gravenzande
Tijd: 10.00 – 15.00 uur
Toegang gratis

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.