Middelbrand flatwoning Naaldwijk

Dinsdag 18 september 2018 – In een flatwoning aan de Leliestraat in Naaldwijk heeft dinsdagmiddag kort een hevige brand gewoed. Rond 16.15 uur werd de brandweer opgeroepen, ongeveer een kwartier later was het vuur alweer gedoofd.

De politie heeft de aanwezige bewoners van het flatgebouw naar buiten begeleid. Brandweerlieden haastten zich ondertussen met de brandweerslang naar de derde verdieping van de flat. In de woning hebben zij de brand kordaat geblust.
Drie personen zijn door ambulancebroeders onderzocht. Eén persoon is met de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. Mogelijk was er nog asbest aangetroffen. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.
Foto’s : Ingezonden,Gonzalez Media,Regio15
Tekst : www.wos.nl

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.