Zaterdag, 22 september brocantemarkt en fietstocht

Zaterdag, 22 september vindt voor de eerste keer een brocantemarkt plaats op het Marktplein in ’s-Gravenzande. Op de markt vind je vintage, antiek en brocante woonaccessoires. Daarnaast hebben de lokale brocanteurs een fietstocht uitgezet van 20 km langs diverse brocanteurs in Hoek van Holland en ’s-Gravenzande.

Tussen 10.00 en 16.00 uur kun je op zoek naar leuke hebbedingetjes voor binnen en voor buiten. Naast de brocante markt is er een 2e hands kinderboeken ruilbeurs. Oude kinderboeken kunnen t/m woensdag, 19 september ingeleverd worden bij de Top1Toys Westland in de van de Kasteelestraat. Bij inlevering van een boek ontvang je een bonnetje waarmee je 22 september en nieuw kinderboek kunt scoren.

De laatste jaren is een toenemende belangstelling voor brocante ontstaan. In het Centrum van ’s-Gravenzande hebben een aantal nieuwe ondernemers een brocante winkel geopend en de organisatie van een brocantemarkt is daarin een logische vervolgstap.

Aanmelden voor een kraam kan via de mail: info@defestiviteitenfabriek.nl. Kosten voor de huur van een kraam zijn € 35,00/kraam. Meer informatie: www.sgravenzande.website

Foto en tekst : Marja van den Berg

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.