Koninklijke onderscheiding voor Bernard Koeckhoven

De heer B.W.M. (Bernard) Koeckhoven uit Den Haag heeft op woensdag 12 september een Koninklijke onderscheiding ontvangen uit handen van de burgemeester van Westland, mevrouw A.M.A. van Ardenne-van der Hoeven. De heer Koeckhoven is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau en ontving de daarbij behorende versierselen ter gelegenheid van zijn afscheid.  

De heer Koeckhoven was vanaf 1998 werkzaam voor het Achmea (Interpolis, Avéro Achmea en Hagelunie). Hier heeft hij een verbindende rol tussen Achmea en de agrarische sector. Steeds is hij samen met de sector op zoek naar oplossingen en innovaties voor agrarische risico- en continuïteitsvraagstukken. Het belang van de boeren en tuinders stond hierbij altijd voorop. Kennisdeling tussen ondernemers en agrarisch gerelateerde bedrijven heeft Bernard Koeckhoven steeds op zijn agenda staan. Ter gelegenheid van zijn afscheid is een symposium georganiseerd in het World Horti Center, waarbij betrokkene de leerstoel ‘Innovation in Horticulture’ heeft gepresenteerd.

Daarnaast is de heer Koeckhoven bestuurlijk actief voor diverse maatschappelijke organisaties, waaronder Vrienden van het Nationale Veeteeltmuseum, Stichting Atelier Waarden van het Land (’s-Hertogenbosch), Stichting Katholieke Universiteit Brabant, Stichting Ons Erf, Comité van Aanbeveling van de Nationale Zomerbloemententoonstelling en lid Raad van Commissarissen LTO-Groeiservice.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.