Veel politie op de been bij inval Zeereep in Monster

Een groot aantal politieagenten is zaterdagavond betrokken geweest bij een actie aan de Zeereep in Monster. Daar is op straat een man aangehouden en vervolgens is de politie een appartement binnengegaan. Volgens fotopersbureau Regio 15 waren er verdachte omstandigheden gemeld, waarbij ook een vuurwapen in het spel zou zijn.

Rond 23.00 uur had zich een vrij grote politiemacht verzameld bij de rotonde Emmastraat-Vlotlaan-Zeereep. Agenten in kogelwerende vesten gingen naar een appartementencomplex en enkele van hen hebben een woning doorzocht. Een voor de deur staande auto is uitgekamd en vervolgens door de politie meegenomen.

Update :  Uiteindelijk is er niets verdachts aangetroffen. De politie heeft geen vuurwapen gevonden en er zijn geen aanwijzingen gevonden die zouden kunnen duiden op een schietpartij. Ook buurtonderzoek leverde niks op.

Bron tekst : www.wos.nl

Foto’s : Regio15.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.