“Rijk Zwaan en Vitaliteitsmarkt staan beiden voor een Healthy Future”.

Onder de naam Vitaliteitsmarkt vindt dit jaar de 2e editie van het Gezondheidsplein plaats op zaterdag 29 september in het Centrum van ’s-Gravenzande. Bedrijven, stichtingen en verenigingen die zichzelf in het kader van vitaliteit voor jong en oud willen presenteren kunnen een kraam reserveren voor de vitaliteitsmarkt. Tevens wordt deze dag de Rijk Zwaan Loop georganiseerd.

“Sharing a healthy future” is de missie die Rijk Zwaan uitdraagt. De organisatie van de Vitaliteitsmarkt, bestaande uit VITIS Welzijn, Fysio Zande, Pallia Zorgbureau en BIZ ’s-Gravenzande, stad aan zee, onderschrijft deze missie van harte en vond dit een goed aanknopingspunt om samen met de organisatie van de Rijk Zwaan Loop een groot evenement op het gebied van vitaliteit neer te zetten. Bewegen, gezonde voeding en op zijn tijd genoeg ontspanning leidt tot een vitale levensstijl en een vitale levensstijl is een gezonde levensstijl.

De huur van een kraam bedraagt € 37,50. Opgeven kan via de mail: info@defestiviteitenfabriek.nl. Het evenement vindt plaats op het Marktplein in ’s-Gravenzande van 12.00 tot 16.00 uur. Opgeven voor de Rijk Zwaan Loop kan via de website http://www.westlandsmooiste.nl/inschrijven.html

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.