Westland Marketing op private kracht verder in eerste helft 2019

Stichting Westland Marketing heeft als hoofddoel om de regio en dan met name onze glastuinbouwsector, op een positieve manier op de (internationale) kaart te zetten. Vanaf 2019 stopt de publieke bijdrage vanuit Gemeente Westland en gaan we als organisatie voorlopig op private kracht verder. Inmiddels krijgen een aantal projecten met steun van het bedrijfsleven vorm. Een tipje van de sluier geven we je in deze nieuwsbrief. Zo zullen we samen met een aantal grote bedrijventerreinen deelnemen aan Fruit Logistica 2019. Ook ontwikkelen we een plan met AVAG en GreenTech om jong talent te blijven binden aan de sector. Daarnaast kunnen bedrijven zichzelf profileren en onze werkzaamheden steunen door een advertentie of advertorial in de nieuwe editie van de Green Business Krant!

Foto : Rolf van Koppen Fotografie

Voor meer info : Klik hier

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.