Vrachtwagen Chauffeur ziet tractor te laat Galgeweg Naaldwijk

Maandag 3 september 2018 – Vanmorgen tijdens de spits was een vrachtwagenchauffeur onderweg naar een bouwlocatie in ‘s-Gravenzande. Echter bij het stoplicht had de chauffeur de tractor te laat in de gaten met als gevolg een aanrijding.

De heren waren broodnuchter en handelde zelf de schade formulier af. De politie hoefde er niet aan te pas te komen en een collega vrachtwagenchauffeur had de aanhanger van zijn collega overgenomen zodat de weg weer vrij was voor verkeer.

De toch wel flink beschadigde truck was door de vrachtwagenchauffeur even op de Opstalweg geplaatst.

Foto’s : Regio15.nl

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.