LABEL0174, helemaal goud!

Ondernemer Ramesh (32) uit het Westland brengt typisch Westlandse uitspraken op uiteenlopende producten met LABEL0174.

Het Westlands dialect mag nooit verdwijnen. Om daar een bijdrage aan te leveren, heeft Ramesh LABEL0174 gelanceerd. De bekendste Westlandse uitspraken op uiteenlopende producten als T-shirts, truien, babyrompertjes, mokken en andere leuke producten. “Mijn naam doet anders vermoeden, maar ik ben een geboren en getogen Westlander. Ik merkte dat ik steeds minder typisch Westlandse uitspraken hoorde in het dorp en dat is best jammer”, verteld Ramesh. “Met LABEL0174 komen deze uitspraken letterlijk in beeld.”

‘Moh! Plukkie al?’, ‘Spougie van’ en ‘Loop ut’ zijn een aantal van de uitspraken die je kan terugvinden in de online shop. Ben je benieuwd naar de producten? Breng dan een bezoek aan www.label0174.nl.

Foto : Ramesh van RB Creations

1x3Vp8_w

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.