’s-Gravenzande, stad aan zee op zoek naar jonge ondernemers!

Op zaterdag, 15 september geeft ’s-Gravenzande, stad aan zee jonge ondernemers een podium om hun producten te presenteren en te verkopen. Op deze manier willen de ondernemers in het Centrum van ’s-Gravenzande de jeugd stimuleren om te proeven van het ondernemer-schap.

Op het Marktplein wordt een ondernemersplein opgesteld. Voor dit ondernemersplein is de organisatie op zoek naar jonge ondernemers die het leuk vinden hun zelfbedachte- en gemaakte product(en) te presenteren en te verkopen aan het winkelend publiek.

Daarnaast wordt in de Graaf Willem II straat en/of de Langestraat (afhankelijk van het aantal aanmeldingen) een kinderrommelmarkt georganiseerd. Jonge handelaren kunnen hier hun tweede hands spullen verkopen en een centje bijverdienen.

Tijdens de opening van de nieuwe Graaf Willem II straat werd dit evenement met voor het eerst georganiseerd. O.a. de jonge ondernemers van Bierbroekie verkochten met veel succes hun producten en waren al snel door hun voorraden heen.

De kinderrommelmarkt en ondernemersplein wordt gehouden op zaterdag, 15 september van 12.00 tot 16.00 uur. Ben je maximaal 18 jaar en heb je interesse om mee te doen aan het ondernemersplein of de kinderrommelmarkt, kijk dan op www.sgravenzande.website voor meer informatie of stuur een mail naar info@koopstadaanzee.nl.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.