Wat was er aan de ‘Hand’ in Naaldwijk?

Donderdag 30 augustus 2018 – Gillende sirene’s van zowel de brandweer als de politie reden richting de Hoge Bomen in Naaldwijk. Wat was er toch aan de Hand? Passanten hadden de politie gebeld dat er een persoon in het water lag ter hoogte van Voetbal vereniging Naaldwijk.

Een brandweer man van de brandweer van Naaldwijk was het water in gegaan en trof daar de Hand aan maar gelukkig wel één van een etalage pop. Het was wel een bijzonder tafereel om te zien en ook de politie moest hier toch wel een beetje om lachen.

De Hand is meegenomen naar het bureau om wellicht daar een verklaring af te leggen, of misschien wel het proces-verbaal op te maken.

Foto’s : Regio15.nl

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.