Picknick Festival op het Westerhonk

Na een geslaagde eerste editie in 2016 organiseert Het Westerhonk op zaterdag 1 september 2018 van 10.00 tot 16.00 uur voor de tweede keer het Picknick Festival.

PICKNICK FESTIVAL OP HET WESTERHONK

Het Picknick Festival kent een gevarieerd programma met onder andere Woezel & Pip (de echte) en clowns Pip en Filou. Daarnaast zijn er allerlei leuke activiteiten zoals een workshop van Theaterschool Koperen Kees, een dansworkshop van Dance For You, een demonstratie van Jeugdbrandweer Monster, een roofvogelshow en de kids kunnen geschminkt worden of een mooie glitter tattoo krijgen bij de artiesten van Martistic Facepaint Tattoos & Events.

Lees meer via www.bezoekwestland.nl

Foto : WestlandReport ter Illustratie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.