De rust is teruggekeerd aan de Verdilaan Naaldwijk #DRR

Naaldwijk 28 Augustus 2018 – Na een hectische dag gisteren met volop incidenten zoals de lijkvinding aan de Lange Broekweg in Naaldwijk en een zwaar ongeval op de A20 Maasdijk en dan nog de zwaaide messentrekker op de Verdilaan is het nu rustig in de regio.

Op de Verdilaan is het een komen en gaan van bussen. Bij de brug van de Verdilaan waar gisteren vele agenten zich inspande om het zomaar even te noemen een verwarde man te overmeester vaart nu rustig een jongeman met zijn bootje onder het bruggetje door.

Terwijl andere media zoals omroepwest ook aan het speuren zijn naar nieuws praat ik een beetje na bij het bouwwerk aan de Bachlaan waar de WSKO Montessori Basisschool een stukje er bij krijgt.

Een dame spreekt mij dat het gewoon een drama is dat de grote kraan daar nu staat. Hadden ze dit niet eerder kunnen plannen zoals in de vakantie was haar stellige vraag. Het antwoord is voor mij simpel ik heb geen flauw idee.

Het gewone leven gaat gewoon door verward of niet.

De Razende Reporter #DRR

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.