Fietser zwaargewond Nieuwlandsedijk ‘s-Gravenzande

‘s-Gravenzande 19 augustus 2018 – Vanavond werd de traumahelikopter opgeroepen voor een ongeval met letsel aan de Nieuwlandsedijk Hoek van Holland. Echter de locatie betrof Nieuwlandsedijk ‘s-Gravenzande. De Fietser kwam volgens getuigen vanaf Hoek van Holland en wilde de oversteek maken naar ‘s-Gravenzande maar werd daar geschept door een automobilist. De persoon op de fiets raakte hierbij zwaar gewond en werd met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De Nieuwlandsedijk was tijdens het incident en daarna afgesloten voor het verkeer welke over het fietspad werd begeleid door de politie. Daarna is er onderzoek geweest door de VOA.

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.