Auto total loss na ongeval lijnbus in Honselersdijk

Honselersdijk 17 augustus 2018 – Een personenauto heeft vrijdagmiddag aanzienlijk wat schade opgelopen na een aanrijding met een lijnbus in Honselersdijk. De bestuurster wilde rond 14.40 uur vanaf de Zwethlaan linksaf de Middel Broekweg oprijden, maar zag daarbij naar verluidt de bus over het hoofd. Waarschijnlijk gebeurde dat, omdat de passagiersstoel en achterbank vol met bloemen stonden die het zicht belemmerden.

De automobiliste is in de ambulance nagekeken, maar de verwondingen waren niet dusdanig ernstig dat ze naar het ziekenhuis moest. De schade in de bus viel mee.
Bron tekst : www.wos.nl

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.