Publieksprijs #Varendcorso Familie Flodder Hoek van Holland

Publieksprijs
De publieksprijs is zondagavond ook bekend geworden, die gaat dit jaar naar de boot van Hoek van Holland (Familie Flodder), die ook al de prijs voor beste niet-commerciële boot won. Het thema was dit jaar Helemaal Hollands.

Er werden zondagavond nog meer prijzen uitgereikt. Zo is de bindersprijs is naar de boot Tulpenwereld gegaan. Die boot van De Bruin fietsen en bakkerij Vreugdenhil is gearrangeerd door Maaike van den Burg en Nely de Bruin. De originaliteitsprijs is voor Een ander Westlands kissie van Wim Zwinkels gearrangeerd door Wendy van den Berg.En de figuratieprijs gaat naar de jeugdboot 50 tinten Amsterdam, met als thema de Wallen.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.